Aanbieding

Krukje van steigerhout € 49,00 € 37,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-08-2017 - Hallo,
    Ik wil een grote blauwe vintage ton met naam bestellen,...  lees meer
  • 15-08-2017 - Beste Johan, eerst kon je dit alleen in het opmerkingenveld...  lees meer
  • 13-08-2017 - Goedemorgen !
    Ik wil heel graag zo'n wandplank hebben met stalen...  lees meer
Plaats een bericht

Eettafel Timber (4 balken breed)

€ 510,00 (inclusief 21% BTW)

Wat een prachtige tafel gemaakt van oude plafondbalken mét een robuust stalen frame eronder. Natuurlijk is deze mooie tafel te verkrijgen in diverse maten. Bij de langere tafels kunnen de poten iets meer naar het midden geplaatst worden zodat er nog een zitplaats op de kopse kant gecreëerd kan worden. Mocht je dit willen, geef dit dan aan. Anders worden de poten aan het uiteinde van de tafel geplaatst.

Door het gebruik van de oude plafondbalken krijg je een eettafel met een geschiedenis. De eettafels zijn niet behandeld waardoor de tafel tijdens het gebruik gaat ‘leven’. De grove balken zijn licht geschaafd en teruggeschuurd. De tafels zijn voor gebruik binnenshuis. 

De karakteristieke eigenschap van de tafel kenmerkt zich door een grof en strak uiterlijk met kleurnuances die maken dat ieder exemplaar uniek is.

De afmeting van de tafel op bovenstaande foto is 180x80x78 (LxBxH). Voor de overige afmetingen kun je het keuze menu gebruiken. 

Het staal dat wordt gebruikt in onze robuuste meubels is onbehandeld staal. Dit heeft een donkergrijze kleur (niet zwart).

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie