Aanbieding

Eettafel van oude balken € 399,00 € 369,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 08-09-2017 - Hoi Claudia & Roderick,
    Ik wil jullie nog even laten weten...  lees meer
  • 29-08-2017 - Beste Eline,

    De dragers zijn 32 hoog, 20 diep en er...  lees meer
  • 28-08-2017 - Kunt u mij vertellen hoe lang de stalendragers zijn? en...  lees meer
Plaats een bericht

Zwarte vintage ton met naam/tekst

€ 69,00 (inclusief 21% BTW)

Hoe cool is dit?!
Een super stoere industriële vintage ton met daarop je eigen naam.

Dé eyecatcher voor in een kinderkamer.
Te gebruiken als kruk aan het bureau, als nachtkastje, als opbergton of noem het maar op! Ook leuk in je woonkamer als bijzettafel of als plantenbak (wel een binnenbak gebruiken).

De afmeting van de ton is: 57 cm hoog x 40 cm doorsnede. Let op: het zijn nieuwe industriële tonnen die ook echt voor de industrie gemaakt zijn en ook als zodanig behandeld worden. Dus kleine beschadigingen die ontstaan zijn in de opslag van honderden tonnen (lakbeschadigingen en deukjes) horen echt bij dit product! Alleen de zwarte ton is hierop een uitzondering aangezien deze later nog speciaal in de zwarte kleur gepoedercoat worden. De beschadigingen op deze kleur ton zullen minimaal zijn.

Geef in het opmerkingenveld aan welke naam/tekst je op de ton wilt hebben. De naam of tekst kan maximaal 10 tekens lang zijn (tekst is max. 25 cm breed).

Let wel!: Deze opbergton is geen speelgoed. De ton wordt afgesloten met een sluitring. Laat deze sluitring niet gebruiken door kinderen. De opbergton kan heel goed gebruikt worden zonder deze sluitring!

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie