Vorige Artikel 1 van 40 Volgende

Eettafel Lumber

€ 630,00 (inclusief 21% BTW)

Eettafel gemaakt van oude plafondbalken die onderling verlijmd zijn zodat er een robuust maar glad tafeloppervlak ontstaat. De balken zijn strak tegen elkaar gemonteerd. De balken blijven het oude robuuste uiterlijk behouden zoals de Timber tafels.

Door het gebruik van de oude plafondbalken krijg je een eettafel met een geschiedenis. De eettafels zijn niet behandeld waardoor de tafel tijdens het gebruik gaat ‘leven’. De grove balken zijn geschaafd en teruggeschuurd. De tafels zijn voor gebruik binnenshuis.

De tafels zijn gemaakt van oude plafondbalken. Deze oude balken hebben een heel leven achter de rug. De balken hebben dus ook noesten, scheuren, inkepingen, oude spijkergaten etc. Het robuuste blad zal dus nooit compleet egaal en glad zijn. Dit hoort bij deze tafels.

Let op, de kleur van iedere balk is uniek en de kleur van iedere tafel zal net wat anders zijn. De karakteristieke eigenschap van de tafel kenmerkt zich door een grof en strak uiterlijk met kleurnuances die maken dat ieder exemplaar uniek is.

De afmeting van de tafel op bovenstaande foto is 180x80x78 (LxBxH). Voor de overige afmetingen kun je het keuze menu gebruiken.

Het staal dat wordt gebruikt in onze robuuste meubels is onbehandeld staal. Dit heeft een donkergrijze kleur (niet zwart).

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie