Sorteer op
per pagina
 • Vierkante eettafel Brut
  Vierkante eettafel Brut

  Wauw, robuust en toch heel elegant.

  De eettafel Brut is gemaakt van massieve oude eiken wijnpersplanken. Deze planken hebben zo'n mooie tekening en werking waardoor er een warme, chique, stoere en brute eettafel ontstaat. Onder…

  € 1.650,00
 • Eettafel Ruig
  Eettafel Ruig

  Met recht een ruige tafel!

  Deze tafel is gemaakt van oude eiken planken (lijken op oude wagondelen). Deze planken zijn alleen geschuurd waardoor het robuuste uiterlijk van het hout bewaard blijft. De planken zijn onderling…

  € 1.695,00
 • Eettafel VET!
  Eettafel VET!

  Deze eettafel is gemaakt van dikke oude massieve eiken planken. Net als bij zijn broertje eettafel Brut is dit een tafel waarop je op slag verliefd wordt.

  De eettafel VET is gemaakt van dikke oude eiken wijnpersplanken. Deze…

  € 1.995,00
 • Eettafel Brut Vals Ovaal
  Eettafel Brut Vals Ovaal

  Zo'n mooie tafel deze eettafel Brut Oval. Het model is uniek doordat zijn bijzondere ovale vorm. Gemaakt van prachtig oud eiken waaronder ieder onderstel naar wens onder geplaatst kan worden. LET OP!: Het blad wordt gemaakt met…

  € 1.910,00
 • Eettafel Lumber Limited
  Eettafel Lumber Limited

  Deze eettafel Lumber is gemaakt van een unieke partij oude plafondbalken die onderling verlijmd zijn zodat er een robuust maar glad tafeloppervlak ontstaat. De balken zijn strak tegen elkaar gemonteerd. De balken blijven het oude…

  € 1.045,00
 • Boerentafel Ruig
  Boerentafel Ruig

  Een gezellige robuuste boerentafel met houten onderstel. Dit is dé boerentafel uit Heel Holland Bakt die de taart van Maroeska liet zweven in de finale.

  Deze tafel is gemaakt van oude eiken planken (lijken op oude wagondelen).…

  € 1.795,00
 • Eettafel Round Nuts
  Eettafel Round Nuts

  We are NUTS about this round table....

  De eettafel Nuts is gemaakt van prachtig getekend notenhout. Deze planken hebben zo'n mooie tekening en werking waardoor er een donkere en chique eettafel ontstaat.

  De eettafel is in vele…

  € 1.490,00
 • Bureau Oak (60 cm breed)
  Bureau Oak (60 cm breed)

  Het bureau Oak is gemaakt van mooie massief eiken planken met 2 stalen frames. Het bureau op de afbeelding is voorzien van 1 stalen frame en de andere kant van het blad rust op een ladekastje (niet verkrijgbaar via De Betoverde…

  € 625,00
 • Bankje Ruig met leuning
  Bankje Ruig met leuning

  Mix and match! Combineer eetkamerstoelen met zo'n prachtige eetbank aan je tafel. De bank matcht prachtig met de eettafel Ruig. En je creërt veel extra zitplaatsen met een eetbank.

  De bank kan op maat gemaakt worden in iedere…

  € 395,00
 • Eettafel VET Rounded
  Eettafel VET Rounded

  Dit is de eettafel VET Rounded. Het model is uniek de afgeronde vorm aan de kopse kanten van de tafel. Gemaakt van prachtig oud eiken waaronder ieder onderstel naar wens onder geplaatst kan worden.

  De eettafel VET is gemaakt van…

  € 1.795,00
 • Eettafel Timber
  Eettafel Timber

  De Timber tafels zijn gemaakt van oude plafondbalken. Deze oude balken hebben een heel leven achter de rug. De balken hebben noesten, scheuren, inkepingen, oude spijkergaten etc. Het robuuste blad zal ook nooit compleet egaal en…

  € 845,00
 • Eettafel VET! (vierkant)
  Eettafel VET! (vierkant)

  Deze eettafel is gemaakt van dikke oude massieve eiken planken. Net als bij zijn broertje eettafel Brut is dit een tafel waarop je op slag verliefd wordt.

  De eettafel VET is gemaakt van dikke oude eiken wijnpersplanken. Deze…

  € 1.695,00
 • Eettafel Ruig Rond
  Eettafel Ruig Rond

  De eettafel Ruig Rond is gemaakt van oude eiken wijnpersplanken. Een prachtige duurzame optie. Deze 200 jaar oude planken hebben een heel leven achter de rug en gebruiken wij nu weer om prachtige meubels van te maken.

  De planken…

  € 1.375,00
 • Ronde eettafel Brut
  Ronde eettafel Brut

  De eettafel Brut is gemaakt van oude eiken wijnpersplanken. Deze planken hebben zo'n mooie tekening en werking waardoor er een warme, chique, stoere en brute eettafel ontstaat. Het blad wordt gevuld met epoxy waardoor je een glad…

  € 1.275,00
 • Boomtafel Split Suar
  Boomtafel Split Suar

  Deze eettafel Split Suar is gemaakt van Indonesisch hardhout. Dit hout heeft werkelijk een prachtige tekening.

  De tafel op de afbeeldingen is 300x90x78 cm.

  Heb jij interesse in deze tafel, neem dan even contact met ons op…

  € 5.700,00
 • Eetbank SEC (all wood)
  Eetbank SEC (all wood)

  Op zoek naar n heerlijke rustig en natuurlijk sfeertje in huis? Deze eetbank SEC past prachtig in onze Ruig en SEC serie.
  Het onderstel is ook geheel gemaakt van hetzelfde oude eiken. Natuurlijk maken wij deze bank geheel op maat…

  € 750,00
 • Eettafel Nuts
  Eettafel Nuts

  We are NUTS about this table....

  De eettafel Nuts is gemaakt van prachtig getekend notenhout. Deze planken hebben zo'n mooie tekening en werking waardoor er een donkere en chique eettafel ontstaat.

  De eettafel is in vele maten…

  € 1.690,00
 • Ovale Eettafel Nuts
  Ovale Eettafel Nuts

  Zo'n mooie tafel deze eettafel Nuts Oval. Het model is uniek doordat zijn bijzondere ovale vorm. Gemaakt van prachtig rustiek noten waaronder ieder onderstel naar wens onder geplaatst kan worden.

  De eettafel Nuts is gemaakt van…

  € 1.690,00
 • Eettafel Nuts (Deens Ovaal)
  Eettafel Nuts (Deens Ovaal)

  Zo'n mooie tafel deze eettafel Nuts in de Deens ovale vorm. Het model is uniek doordat zijn bijzondere ovale vorm. Gemaakt van prachtig rustiek noten waaronder ieder onderstel naar wens onder geplaatst kan worden.

  De eettafel…

  € 1.850,00
 • Klein Brut Bankje
  Klein Brut Bankje

  Een bijpassend Brut bankje voor aan de kopse kant van de eettafel. Hij is 90 cm breed en +/- 22 cm diep.

  € 215,00
 • Boomstamtafel Suar
  Boomstamtafel Suar

  PRIJS OP AANVRAAG

  Deze tafels en meubels worden gemaakt van Suar hout. Suar is schitterend hardhout waarbij de kern van het hout donkerder is dan de buitenste ringen. Hierdoor wordt de prachtige tekening van het hout nog beter…

  € 3.150,00
 • Boomstamtafel Bast
  Boomstamtafel Bast

  De eettafel Bast is een prachtige massieve boomstamtafel van wel 5 cm dik. Gemaakt van massief eikenhout. De tafels op de afbeeldingen zijn afgewerkt met een matte lak.

  Onder deze tafel kun je uit alle frames kiezen. Je ziet op…

  € 1.225,00
 • Boomstamtafel Bast Ruw
  Boomstamtafel Bast Ruw

  De eettafel Bast is een prachtige massieve boomstamtafel van wel 6 cm dik. Gemaakt van massiefgeborsteld eikenhout. De tafel op de afbeeldingen is afgewerkt met een oud eiken beits en een matte lak.

  Onder deze tafel kun je uit…

  € 1.275,00
 • Bankje Timber (stalen frame)
  Bankje Timber (stalen frame)

  Een prachtig stoer bankje voor bij de Eettafel Timber. Het bankje is te verkrijgen in vele afmetingen. Staat je afmeting er niet bij, neem dan even contact op met ons.

  Het bankje is gemaakt van robuuste oude plafondbalken. Ook…

  € 310,00
Sorteer op
per pagina

Eettafel op maat, Robuuste tafels of design tafels
Wij maken tafels in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen. Wij maken kwalitatief hoogwaardige robuuste tafels en design tafels. Neem snel een kijkje op onze site of in onze winkel (knooppunt Gorinchem). Ontwerp je eigen tafel bij ons in de winkel.

Eikenhouten tafels en eiken salontafels
Ben je op zoek naar robuuste tafels of design tafels van prachtig eikenhout of notenhout? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw specifieke wensen. Onze eettafels en meubels kunnen gemaakt worden in prachtig heel oud eiken. De tekening in dit hout is werkelijk schitterend. Ook is het mogelijk om robuuste tafels van nieuw rustiek eiken te maken. Deze tafels kunnen gecombineerd worden met stalen frames of handgemaakte houten poten. 

© 2012 - 2023 De Betoverde Zolder | sitemap | rss