Over ons

Vanuit onze oude bakkerij in Gorinchem zijn wij in 2011 gestart met De Betoverde Zolder. Na een grote verbouwing van de oude bakkerij naar woonhuis en winkel, zijn we gestart met het ontwerpen en fabriceren van stoere robuuste meubels van oude plafondbalken. De eerste plafondbalken die we hiervoor gebruikten, kwamen uit ons eigen pand. Het vak werd ons geleerd door een fijn meubelmaker. Alle meubels worden handgemaakt en kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Dat maakt ons bedrijf uniek in deze branche.

Inmiddels zijn we verhuisd naar een prachtig pand (oude drukkerij) waar werkplaats en showroom op een heel mooie manier verenigd worden. Vanuit de showroom heb je een unieke doorkijk naar de werkplaats waar alle producten (hand)gemaakt worden.

De meubels worden gefabriceerd in onze eigen werkplaats met een kleine groep enthousiaste medewerkers. Tevens werken samen met gespecialiseerde partners en met een stichting waar mensen met een beperking meewerken aan de productie van onze prachtige producten.

Wij scheppen er plezier in om te werken met oude materialen en deze her te gebruiken. Hierdoor ontstaan unieke en robuuste meubels en accessoires.
Wij werken met trots, enthousiasme en heel veel plezier aan alle producten van De Betoverde Zolder. We hopen dat onze klanten net zo enthousiast zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten, kom dan eens een kijkje nemen in de showroom!
We verwelkomen je graag,

Adres: Avelingen-West 24, 4202 MS - Gorinchem - tel.nr.: 0183-627525 - info@debetoverdezolder.nl

De showroom is iedere zaterdag, dinsdag en donderdag geopend van 10.30 tot 14.30 uur (tenzij anders aangegeven) en op maandag en vrijdag kun je op afspraak onze winkel bezoeken van 10.30 tot 14.30 uur. Op woensdag zijn we gesloten.

KvK: 65214684
BTW Nummer: NL856023310B01

Bankrekeningnummer: : NL04RABO0317631624
BIC: RABONL2U

© 2012 - 2017 De Betoverde Zolder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie