Aanbieding

Krukje van steigerhout € 49,00 € 37,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-08-2017 - Hallo,
    Ik wil een grote blauwe vintage ton met naam bestellen,...  lees meer
  • 15-08-2017 - Beste Johan, eerst kon je dit alleen in het opmerkingenveld...  lees meer
  • 13-08-2017 - Goedemorgen !
    Ik wil heel graag zo'n wandplank hebben met stalen...  lees meer
Plaats een bericht

 

 

Let op: In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van vrijdag 7 juli tot vrijdag 4 augustus. 

Bezorgingen: als je van ons bericht hebt gekregen dat je bestelling in die periode afgeleverd wordt, dan gaat die levering gewoon door!

Afhalen: als je van ons bericht hebt gekregen dat je bestelling afgehaald kan worden, dan kan dat op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur. Afhalen buiten deze uren is helaas niet mogelijk in deze periode. Tevens kan er op zaterdag 15 juli afgehaald worden tussen 09.00 en 12.30 uur. 

Voor vragen kun je ons mailen (info@debetoverdezolder.nl). De mail zal regelmatig gecontroleerd worden en zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Hier kunnen een paar dagen overheen gaan. Telefonisch zijn we helaas niet bereikbaar.

 

Over ons

Vanuit onze oude bakkerij in Gorinchem zijn wij in 2011 gestart met De Betoverde Zolder. Na een grote verbouwing van de oude bakkerij naar woonhuis en winkel, zijn we gestart met het ontwerpen en fabriceren van stoere robuuste meubels van oude plafondbalken. De eerste plafondbalken die we hiervoor gebruikten, kwamen uit ons eigen pand. Het vak werd ons geleerd door een fijn meubelmaker. Alle meubels worden handgemaakt en kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Dat maakt ons bedrijf uniek in deze branche.

Inmiddels zijn we verhuisd naar een prachtig pand (oude drukkerij) waar werkplaats en winkel op een heel mooie manier verenigd worden. Vanuit de winkel heb je een unieke doorkijk naar de werkplaats waar alle producten (hand)gemaakt worden.

De meubels worden gefabriceerd in onze eigen werkplaats met een kleine groep enthousiaste medewerkers. Tevens werken samen met gespecialiseerde partners en met een stichting waar mensen met een beperking meewerken aan de productie van onze prachtige producten.

Wij scheppen er plezier in om te werken met oude materialen en deze her te gebruiken. Hierdoor ontstaan unieke en robuuste meubels en accessoires.
Wij werken met trots, enthousiasme en heel veel plezier aan alle producten van De Betoverde Zolder. We hopen dat onze klanten net zo enthousiast zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten, kom dan eens een kijkje nemen in de winkel!
We verwelkomen je graag,

Adres: Avelingen-West 24, 4202 MS - Gorinchem - tel.nr.: 0183-627525 - info@debetoverdezolder.nl

De winkel is iedere zaterdag, dinsdag en donderdag geopend van 10.30 tot 14.30 uur (tenzij anders aangegeven) en op woensdag en vrijdag kun je op afspraak onze winkel bezoeken van 10.30 tot 14.30 uur. Op maandag zijn we gesloten.

KvK: 65214684
BTW Nummer: NL856023310B01

Bankrekeningnummer: : NL55INGB0004543189
BIC: INGBNL2A

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie