De Betoverde Zolder hanteert een levertermijn van ongeveer 8 weken. Dit is een indicatie. Het kan soms iets korter en soms iets langer zijn.

Zodra uw bestelling gereed is, ontvangt u van ons bericht wanneer uw bestelling bezorgd zal worden.

Bezorging:
Uw bestelling wordt afgeleverd door 1 bezorger. Bij het bezorgen van een meubel vragen wij u dan ook de bezorger te helpen bij het uitladen en naar binnen brengen van dit meubel. De eettafel wordt door ons op locatie gemonteerd. Overige meubels worden gemonteerd afgeleverd.

LET OP: als er geen hulp aanwezig is die kan helpen met het uitladen en naar binnen brengen van de meubels, dan zijn wij genoodzaakt de bestelling retour te nemen. U kan uw bestelling dan afhalen in onze vestiging in Arkel. Als u uw bestelling alsnog op een andere dag afgeleverd wilt hebben, moeten wij helaas nogmaals € 75,00 in rekening brengen.

Betaling:
Uw bestelling betaalt u vooraf via Ideal of een overboeking of u betaalt uw bestelling bij aflevering. Indien u betaalt bij aflevering, dan kan dit per pin of contant en gepast geschieden. U ontvangt na contante betaling een betalingsbewijs van de bezorger.

Montage:
Heeft u gekozen voor Bezorgen (zelf monteren) dan wordt de eettafel in losse onderdelen bij u afgeleverd. Wij leveren daarbij montage handleiding en de bevestigingsmaterialen.

© 2012 - 2024 De Betoverde Zolder | sitemap | rss