Stagelopen moet leuk, leerzaam en gezellig zijn.

Als erkend leerbedrijf hebben we continu plaats voor goede stagiaires in onze meubelmakerij. Ja, je leest het goed, we hebben altijd plaats voor goede en zeer gemotiveerde stagiaires.

Tijdens je stageperiode zal je de meeste onderdelen van ons meubelbedrijf doorlopen oftewel je draait volledig mee! Dat betekent dat geen dag hetzelfde is. De ene dag ben je aan het vlakken, dan ben je op locatie aan het monteren en daarna ben je een epoxytafel aan het gieten.  

Je krijgt bij De Betoverde Zolder geen proefopdrachten. Alles wat je maakt is voor echte klanten en opdrachtgevers. Het eindresultaat moet dan ook van voldoen aan alle hoge kwaliteitseisen die wij daaraan stellen. Je wordt daarom continu begeleid door onze top meubelmakers zodat je in de praktijk de fijne kneepjes van het vak leert.

Natuurlijk wordt hard werken ook beloond. Je krijgt aan het einde van de stageperiode daarom ook een mooie stagevergoeding.

Denk je dat je klaar bent voor een stage bij De Betoverde Zolder? Stuur ons dan een mail met je CV en motivatie. Je hoort dan binnen een week of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vergeet in je mail niet aan te geven in welke periode je stage wilt lopen.  

Heb je vragen? Bel of mail ons dan.

Roderick Moeke

0183-627525

info@debetoverdezolder.nl

© 2012 - 2024 De Betoverde Zolder | sitemap | rss