Wij wensen jullie een fantastisch, gelukkig én gezond 2023 toe!
Wij beginnen morgen vroeg met het vieren van het nieuwe jaar dus wij zijn deze zaterdag helaas GESLOTEN (31 december).
Tot snel in 2023!

PRIVACY POLICY

Alle gegevens die door De Betoverde Zolder worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden, niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die je aan De Betoverde Zolder geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

We gebruiken je gegevens voor het versturen van een bestelling. Je e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging van de bestelling, de factuur, en om je op de hoogte te houden van de bestelling. We sturen zeer sporadisch nieuwsbrieven. Maar ook voor deze nieuwsbrief gebruiken we je gegevens (mits je daarvoor toestemming hebt gegeven). Wil je deze nieuwsbrief toch niet meer ontvangen? Mail ons dan om je uit te schrijven; info@debetoverdezolder.nl. Je kunt je ook eenvoudig uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Je telefoonnummer gebruiken we als we vragen hebben over je order. Dit kan bijvoorbeeld over je order gaan of over de levering hiervan. 

Wil je dat we je gegevens wijzigen of verwijderen? Mail dan naar info@debetoverdezolder.nl en we maken het voor je in orde.

© 2012 - 2024 De Betoverde Zolder | sitemap | rss