Sorteer op

Better Together!

We gaan iets nieuws en gaafs doen!

13 jaar geleden zijn wij, Roderick en Claudia, De Betoverde Zolder gestart vanuit onze oude bakkerij. Nu, zoveel jaar later, is De Betoverde Zolder het prachtige unieke interieurmerk wat het nu is.

Wij weten als geen anders dat het als beginnend ondernemer ontzettend fijn was om soms een klein steuntje in de rug te krijgen. En precies dát willen wij  jou als beginnend ondernemer/creatieveling/kunstenaar/ontwerper graag bieden.

Wij hebben inmiddels een enorm netwerk, mooie social mediakanalen met veel volgers en een prachtige inspirerende woonwinkel waar wij jouw merk kunnen promoten.

Wij zijn op zoek naar ondernemers op het gebied van interieurinrichting (schilderijen, wanddecoratie, serviezen, vazen, kandelaars etc) die net starten en best een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wij fotograferen zelf al onze op maat gemaakte meubels. Daarbij gebruiken wij altijd schilderijen, vazen, servies, lampen, stoelen, bloemen en andere woonaccessoires om de maatmeubels aan te kleden.


Hoe leuk zou het zijn om jouw product in onze photoshoots te gebruiken!!
Het product blijft van jou, wij fotograferen onze meubels met daarbij dus jouw product, we posten de mooie foto’s en taggen jou daar natuurlijk in.
Het lijkt ons ontzettend leuk om een net startende ondernemer dit kleine opstapje te bieden. 
Zie jij jouw unieke product, schilderij, vaas, servies of andere woonaccessoire wel shinen in 1 van onze post op Social Media? Meld je dan aan.

Enige voorwaarde is dat wij vinden dat jouw product past bij de uitstraling van ons bedrijf. Daarop zullen wij natuurlijk selecteren.
 

Hoe werkt dit?

  1.     Je meldt je aan bij ons via een email (info@debetoverdezolder.nl) of via het contactformulier hieronder. Schrijf hierin jouw motivatie om met ons deze samenwerking aan te gaan en stuur ons een selectie foto’s van jouw product(en)
  2.     Wij beoordelen of jouw product bij ons bedrijf en onze uitstraling past
  3.     Jij levert jouw product bij ons in de winkel. We maken ook heel graag kennis met jou en laten je graag zien waar en hoe jouw product gebruikt wordt
  4.     Het door jouw geleverde product blijft jouw eigendom.
  5.     Wij gebruiken jouw product in 1 of 2 photoshoots en gebruiken de foto’s voor onze post op Social Media en onze site. Wij vermelden dat het product van jou is en verwijzen onze volgers naar jouw account
  6.     Jouw product krijgt minimaal 1 maand een mooi plaatsje in onze winkel. Mocht je dat willen, kunnen wij dát product voor je verkopen voor de prijs die jij bepaalt (wij verdienen hier niets aan).
  7.     Na die maand moet jij jouw product weer bij ons ophalen, mocht deze niet verkocht zijn in onze winkel.
  8.     Samen evalueren hoe dit is bevallen voor jou én voor ons en wellicht komt er een vervolg uit.

 

 

© 2012 - 2024 De Betoverde Zolder | sitemap | rss